Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

06 жовтня 2020 року в Гуляйпільській районній філії ЗОЦЗ відбувся груповий захід «Круглий стіл»

Дата: 08.10.2020 09:41
Кількість переглядів: 205

Фото без опису06 жовтня 2020 року в Гуляйпільській районній філії ЗОЦЗ відбувся груповий захід «Круглий стіл» за участю представників філії  "Гуляйпільський  комбікормовий  завод ТОВ "Сонячне  насіння  плюс" та осіб, які шукають роботу за професією «бухгалтер».  Мета заходу: «Підбір якісних працівників на потребу роботодавця».  Під час зустрічі представники роботодавця мали змогу провести співбесіду з потенціальними працівниками, ознайомити їх з очікуваннями та вимогами підприємства.

Співбесіда є основним методом оцінки кандидатів при прийомі на роботу. Успіх або неуспіх співбесіди залежить як від професійних якостей (освіта, досвід, кваліфікація тощо), так і від того, яке враження претендент справе на роботодавця. Причому друге може мати вирішальне значення, якщо, звичайно, професійна кваліфікація в цілому відповідає вимогам.

В результаті проведеного «Круглого столу» роботодавець визначився з вибором і запропонував обраному ним претенденту пройти стажування для ознайомлення з майбутнім робочим містом, вимогами та умовами праці. Підсумком проведеного заходу стало успішне працевлаштування.

Центр зайнятості як професійний посередник між безробітним та роботодавцем, має ціль швидко та максимально якісно вирішити потреби обох сторін.  Співпраця, уважне відношення, відповідальність та швидке реагування - гарантовано вирішує цілі до яких прагне.  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь