Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

ЮНІСЕФ відкрив подачу заявок від громад на Премію дітей та молоді “Найкраща ініціатива громади 2020”

Дата: 25.09.2020 18:48
Кількість переглядів: 214

Цього року Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) у партнерстві з Міністерством молоді та спорту вперше відзначить проекти у сфері молодіжної та дитячої політики, які самі діти та молодь назвуть найкращими. Позмагатися за Премію дітей та молоді “Найкраща ініціатива громади 2020” запрошуються громади з усієї України.


До участі у конкурсі приймаються проекти від громад, які відповідають трьом головним вимогам:

  1. вирішують актуальну проблему для дітей та/чи молоді,
  2. мають конкретні і вимірювані результати,
  3. реалізовані у 2020 році.

Подані на конкурс роботи будуть оцінюватись у два етапи. На першому етапі члени експертного журі відберуть десять фіналістів. На другому - діти та молодь - представники Молодіжних та Дитячих дорадчих рад громад-учасниць ініціативи “Громада, дружня до дітей та молоді” оберуть проект, який, на їхній погляд, є найбільш актуальним та новаторським.

Подати заявку для участі у конкурсі можна до 15 жовтня за посиланням: https://forms.gle/12q7vPMwtz7QsSnR6

Зверніть увагу, що в анкеті необхідно буде завантажити коротке (60-90 секунд) презентаційне відео, яке відображає успіхи поданого проекту.

Результати конкурсу будуть оголошені у Всесвітній день дитини, 20 листопада 2020 року.

Премія дітей та молоді впроваджується у рамках ініціативи “Громада, дружня до дітей та молоді”. Ініціатива «Громада, дружня до дітей та молоді» — це глобальний рух, який об’єднує місцеву владу, громадянське суспільство та бізнес у досягненні консенсусу в ключових напрямах розвитку добробуту всіх дітей та молоді. З часу створення у 1996 році, до програми приєдналися понад 3000 муніципальних округів у 38 країнах на п’яти континентах. На сьогодні ініціатива «Громада, дружня до дітей та молоді» охоплює понад 30 мільйонів дітей.

29 березня 2018 року відбулося підписання Меморандуму щодо впровадження в Україні ініціативи «Громада, дружня до дітей та молоді» між ЮНІСЕФ, Урядом України та партнерами. Партнерами ініціативи в Україні є Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA); Міністерство розвитку громад і територій України; Міністерство соціальної політики України; Міністерство культури, молоді та спорту України; Уповноважений Президента України з прав дитини; Всеукраїнська асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України»; Асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад» та Громадська спілка «Національна молодіжна рада України».

Додаткова інформація за телефоном +380959346241

або пишіть сюди opryshko@unicef.org


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь