Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

Гендерний фокус цільових програм – другий тренінг для громад Волинської, Запорізької та Івано-Франківської областей

Дата: 08.09.2020 15:16
Кількість переглядів: 217

27 серпня 2020 року проведено другий тренінг проєкту «Інститут гендерних уповноважених як механізм розвитку соціально орієнтованої громади», ініційований громадською організацією «Всеукраїнська Демократична дія». 

Цього разу темою став гендерний фокус цільових програм і перша сесія стосувалась саме нормативної частини створення стратегічних та програмних документів на місцевому рівні (тренерка Ольга Озерян).

На другій сесії слухачі та слухачки ознайомились із матеріалом щодо врахування гендерної складової при розробці стратегічних та програмних документів громади (тренерка Наталія Рябушенко).

Практичні вправи були спрямовані на визначення функцій гендерної уповноваженої у громаді та формуванню навичок прийняття управлінських рішень з урахуванням гендерного підходу щодо розробки цільових програм.

Підводячи підсумки участі у другому тренінгу проєкту, учасниці та учасники зазначили, що врахування гендерного аспекту при формуванні стратегічних документів заряджає розвиток громади на успіх та гендерно-збалансоване суспільство.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь