Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

Руслан Рачинський: "Запоріжці збільшили сплату військового збору майже на п'ять мільйонів"

Дата: 11.02.2020 15:55
Кількість переглядів: 256

У січні 2020 року платники податків регіону спрямували до державного бюджету 47,6 мільйона гривень військового збору. Як повідомив в. о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Руслан Рачинський, рівень надходжень майже на 5 мільйонів або на 11,5 відсотка перевищив минулорічний.

Половину сплаченої суми забезпечили компанії і підприємці, зареєстровані у м. Запоріжжя – 23,8 мільйона гривень. Від енергодарських, кам’янсько-дніпровських та великобілозерських суб'єктів господарювання надійшло понад 9 мільйонів, мелітопольських та веселівських – майже 4 мільйони, бердянських і приморських – 3,1 мільйона, пологівських, більмацьких та розівських – 1,3 мільйона, вільнянських і новомиколаївських – 1,2 мільйона гривень військового збору.

Усього на території області нараховується понад 73 тисячі платників військового збору, у тому числі 17 тисяч суб'єктів господарювання-юридичних та 56 тисяч фізичних осіб.

Нагадаємо, ставка військового збору становить 1,5 відсотка від суми доходів, що підлягає оподаткуванню податком на доходи фізичних осіб. Його платниками є фізичні особи-резиденти та нерезиденти, які отримують доходи в Україні.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь