Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

Інформація для суб'єктів господарювання

Дата: 04.02.2020 16:07
Кількість переглядів: 268

Шановні суб’єкти господарювання, які здійснюють свою діяльність на території Воздвижівської сільської обєднаної територіальної громади.Фото без опису

     На виконання листа № 2313/0/1-20 від 22.01.2020 року Прем’єр-міністра України О.Гончарука  про проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи із cуб’єктами господарювання, щодо дотримання законодавства про працю України, повідомляємо про недопущення порушень трудового законодавства України. Особливу увагу звернути на недопущення працівників до роботи без оформлення трудових відносин.

     В разі порушення КзПП, винних осіб (суб’єктів господарювання, які використовують найману робочу силу) буде притягнуто до фінансової відповідальності, відповідно до ст.265 Кодексу Законів про працю України.

  • фактичний допуск працівника до роботи без оформлення трудових відносин – 141690 грн.
  • порушення встановлених строків виплат заробітної плати – 14169грн.
  • недотримання мінімальних гарантій в оплаті праці – 47230грн.

Вкотре наголошуємо про недопущення порушень законодавства про працю.

29.01.2020 року на підзвітній території Воздвижівської сільської обєднаної територіальної громади було проведено із субєктами господарювання, що проводять діяльнсть у сфері торгівлі (повідомлення під підпис) про неприпустимість допуску до роботи працівників без оформлення трудовоих відносин.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь