Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

14700 запорізьких платників з новими електронними ключами можуть користуватися податковими е-сервісами

Дата: 02.12.2019 16:36
Кількість переглядів: 245

Фото без описуЗа 11 місяців запорізькі податківці видали платникам податків майже 39 тисяч кваліфікованих сертифікатів відкритих ключів. Про це повідомив в. о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Руслан Рачинський, який зазначив, що з початку року до пунктів обслуговування звернулися 14700 представників бізнесу та громадян.

Кваліфіковані сертифікати від ДПС надають доступ до численних цифрових податкових сервісів, зокрема Електронного кабінету платника, а також до десятків е-послуг інших державних органів.

У Запорізькій області працюють три пункти обслуговування Кваліфікованого надавача ЕДП ІДД ДПС, які знаходяться за адресами: м. Запоріжжя, вул. Паркова, буд. 4а, 1-й пов., м. Бердянськ, просп. Праці, буд. 20, каб. 219, тел.: (06153) 3-86-63, м. Мелітополь, вул. Героїв України, буд. 31, каб. 103, тел.: (0619) 42-29-20.

Якщо платник вже користується сертифікатами від ДПС, терміни яких добігають завершення і при цьому не має можливості відвідати податкову, отримати нові пропонує дистанційний сервіс. Самостійно формувати сертифікати можна онлайн або за допомогою програмного забезпечення. Більш детально – за посиланням: https://acskidd.gov.ua/manage-certificates.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області

ТЕМА: Центр сертифікації електронних ключів ДФС України

Спікер: Начальник ГУ ДФС


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь