Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

На Запоріжжі надходження ЄСВ зросли майже на мільярд

Дата: 02.10.2019 16:32
Кількість переглядів: 266

Фото без описуЗа дев'ять місяців запоріжці сплатили до пенсійного та соціальних фондів 6 мільярдів 65 мільйонів гривень єдиного соціального внеску (не враховуючи показники великих підприємств, які зареєстровані в Запорізькому управлінні Офісу ВПП ДПС). У порівнянні з аналогічним періодом минулого року надходження зросли на 951 мільйон гривень.

Як поінформував в. о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Руслан Рачинський, щомісячна сплата ЄСВ склала 674 мільйони. Це на 106 мільйонів більше, ніж торік. Лише у вересні запорізькі роботодавці забезпечили 679 мільйонів гривень ЄСВ.

У січні-вересні найбільші суми єдиного внеску спрямували підприємства і підприємці м. Запоріжжя – 3 мільярди 233 мільйони, від платників м. Енергодар надійшло 719 мільйонів, м. Мелітополь та Мелітопольського району – 541 мільйон, м. Бердянськ і Бердянського району – 365,6 мільйона, Вільнянського району – 122 мільйони, Василівського району – 119 мільйонів, м. Токмак і Токмацького району – 113 мільйонів, Пологівського – 104 мільйони, Запорізького району – 102 мільйони тощо.

Всього на Запоріжжі ЄСВ сплачують майже 122 тисячі суб’єктів господарювання-юридичних та фізичних осіб-підприємців.

 

Нагадуємо, з 1 жовтня змінилися рахунки для сплати ЄСВ, відкриті відповідно до вимог стандарту IBAN. Вони розміщені на субсайті ГУ ДПС у Запорізькій області за посиланням: http://zp.tax.gov.ua/byudjetni-rahunki/.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області

ТЕМА: Адміністрування єдиного внеску

Спікер: Начальник ГУ ДФС

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь