Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

Новий навчальний рік розпочався

Дата: 02.09.2019 16:35
Кількість переглядів: 367

Фото без описуДень знань  у Воздвижівській громаді пройшов організовано та злагоджено, радуючи школярів, батьків і, звичайно, вчителів яскравими осінніми квітами та святковими урочистостями з нагоди початку нового навчального року. Урочисті заходи відвідали представники Гуляйпільської РДА, Воздвижівської ОТГ, які у своїх виступах вітали дітей та вчителів з радісним та світлим святом початку нового навчального року.

На святкових лінійках по-особливому тепло вітали найменших учасників навчально-виховного процесу – наших першокласників. Всього у Воздвижівській ОТГ їх 32. Мабуть, у кожній українській сім’ї цей день радісний. Адже гарний початок є запорукою вдалого навчального року, гідних успіхів у навчанні. Навчальний рік розпочався. Тож нехай він відкриє перед школярами нові горизонти пізнання себе і світу, стане початком наполегливої праці, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь