Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

Запорізькі активісти і податківці обговорили шляхи боротьби з незаконним продажем алкоголю

Дата: 21.08.2019 14:53
Кількість переглядів: 262

У Запоріжжі відбулася зустріч представників громадських організацій та фіскальної служби Запорізької області. Основною темою заходу, ініційованого місцевими активістами, стали питання виявлення і припинення діяльності незаконних пунктів продажу алкоголю на території м. Запоріжжя.

Під час обговорення представники організацій повідомили про свою діяльність з протидії нелегальній реалізації підакцизних товарів, наголосили на готовності активно співпрацювати з фіскальною службою та звернулись до керівництва ГУ ДФС у Запорізькій області з пропозицією об'єднати зусилля з виявлення та ліквідації тіньових точок, які продають споживачам фальсифікат.

Позицію фіскальної служби висловили в. о. начальника ГУ ДФС у Запорізькій області Світлана Гаврилова, начальник оперативного управління ГУ ДФС у Запорізькій області Богдан Красюк та керівники структурних підрозділів служби, які повідомили про функції, повноваження і порядок здійснення органами ДФС контролю в сфері обігу підакцизних товарів.

У ході зустрічі сторони визначили напрями діяльності у межах чинного законодавства, що регулює роботу правоохоронних органів, контролюючих структур, органів місцевої влади та громадських організацій, щодо протидії нелегальному продажу алкогольної продукції. Крім того, запорізькі активісти і податківці окреслили перші кроки співпраці.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь