Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

На Запоріжжі виявлено 114 фактів порушень митних правил

Дата: 16.08.2019 13:45
Кількість переглядів: 307

Упродовж січня-липня співробітники Запорізької митниці зафіксували 114 випадків недотримання митного законодавства. За даними фактами заведені справи про порушення митних правил на загальну суму 54,1 мільйона гривень.

З початку року митники розглянули 36 матеріалів, за результатами яких на правопорушників накладені штрафи на суму 2 мільйони 544 тисячі гривень.

За цей же час судовими органами розглянуто 37 справ. За рішеннями суду конфісковано предметів правопорушення загальною вартістю 1 мільйон 645 тисяч гривень, що на 216 тисяч більше, ніж торік, а також накладені штрафи на суму 5 мільйонів 895 тисяч.

Нагадаємо, громадяни, які перетинають митний кордон України та суб'єкти господарювання, які здійснюють зовнішньоекономічну діяльність, можуть отримати актуальну інформацію щодо митних правил, відстежити онлайн час очікування у митних пунктах пропуску, а також дізнатися про митне оформлення поставок. Така можливість реалізована у розділі "Митне оформлення" вебпорталу Державної фіскальної служби України: http://sfs.gov.ua/baneryi/mitne-oformlennya.

 

Запорізька митниця ДФС

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь