Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

Запорізькі місцеві бюджети отримали ПДФО майже на півмільярда гривень більше

Дата: 15.08.2019 14:01
Кількість переглядів: 244

З доходів запорізьких платників до місцевих бюджетів з початку року надійшло три мільярди 268 мільйонів гривень. Як повідомив в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Валерій Манько, надходження податку на доходи фізичних осіб порівняно з січнем-липнем 2018 року зросли на 487 мільйонів або на 17,5 відсотка.

Як зазначив керівник фіскальної служби області, за сім місяців поточного року частка податку на доходи фізосіб у структурі бюджетів громад склала майже 63 відсотки.

Найбільші платежі забезпечили компанії і підприємці обласного центру – 1 мільярд 475,6 мільйона гривень та м. Енергодар, Кам’янсько-Дніпровського і Великобілозерського районів – 430 мільйонів. Мелітопольські і веселівські платники спрямували 350 мільйонів, бердянські і приморські – 242 мільйони, василівські та михайлівські – 191 мільйон. У Вільнянському, Запорізькому і Новомиколаївському районах сплачено 157 мільйонів ПДФО, Пологівському, Більмацькому та Розівському районах – 149 мільйонів, Оріхівському та Гуляйпільському – понад сто мільйонів тощо.

Всього у Запорізькій області податок на доходи фізичних осіб сплачують 67,7 тисячі суб'єктів господарювання, у тому числі майже 18 тисяч юридичних та близько 50 тисяч фізичних осіб. При цьому найбільша питома вага в загальних надходженнях припадає на установи і організації державного управління та оборонної галузі (21 відсоток), підприємства з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря (12 відсотків) та виробництва переробної промисловості (майже 11 відсотків).

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області

ТЕМА: Наповнення бюджету

Спікер: Начальник ГУ ДФС

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь