Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

Від продажу підакцизних товарів запорізькі громади щомісяця отримують майже 13 мільйонів

Дата: 15.08.2019 14:00
Кількість переглядів: 209

З початку року запорізькі продавці підакцизної продукції сплатили 90,5 мільйона гривень акцизного податку. Про це повідомив в.о. начальника ГУ ДФС у Запорізькій області Валерій Манько. Щомісячні надходження платежу у 2019 році склали майже 13 мільйонів. Лише за перші два літні місяці від роздрібної реалізації алкогольних і тютюнових товарів скарбниці Запорізької області отримали 33 мільйони, що на 2,7 мільйона більше, ніж у червні-липні минулого року.

Фізичні особи-підприємці і підприємства м. Запоріжжя за сім місяців спрямували до міської казни 26 мільйонів, до бюджетів м. Мелітополь, Мелітопольського та Веселівського районів надійшло 24,5 мільйона, м. Бердянськ, Бердянського та Приморського районів – 10,7 мільйона, м. Енергодар, Кам’янсько-Дніпровського та Великобілозерського районів – 8,5 мільйона. До скарбниць громад Вільнянського, Запорізького і Новомиколаївського районів забезпечено 6,3 мільйона, Василівського і Михайлівського районів – п'ять мільйонів, Оріхівського та Гуляйпільського районів – три мільйони, Пологівського, Більмацького та Розівського районів – 2,8 мільйона, м. Токмак, Токмацького та Чернігівського районів – близько двох мільйонів, Якимівського і Приазовського районів – майже півтора мільйона.

Нагадаємо, п'ятивідсотковий акцизний податок сплачують суб’єкти підприємництва, які вроздріб реалізують алкогольну продукцію і тютюнові вироби, маючи відповідні ліцензії. Платіж повністю зараховується до бюджету тієї території, де здійснюється торгівля.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області

ТЕМА: Легалізація ринку підакцизних товарів

Спікер: Начальник ГУ ДФС


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь