Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

ВІДВІДАЙТЕ ВИСТАВКУ-КОНФЕРЕНЦІЮ «ЗОЛОТЕ ГРОНО УКРАЇНИ 2019»

Дата: 13.08.2019 13:32
Кількість переглядів: 282

Фото без описуІнформаційна компанія «Інфоіндустрія» у партнерстві з Українським проектом бізнес-розвитку плодоовочівництва UHBDP, який фінансується Міністерством міжнародних справ Канади, співфінансується та реалізується Менонітською Асоціацією Економічного Розвитку (MEDA), а також за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України та Запорізької обласної державної адміністрації запрошують Вас долучитися до виставки-конференції «Золоте гроно України 2019», яка відбудеться 17-18 серпня 2019 року за адресою: м. Запоріжжя, вул. Перемоги, 70-б, виставковий центр «Козак-Палац».

У рамках конференції провідні спікери України презентуватимуть доповіді у руслі проблематики: організаційні і технологічні прийоми культивування винограду.

На виставці виноградарі півдня України презентуватимуть увесь асортимент продукції нового сезону «Виноградні досягнення» та змагатимуться у конкурсах «Диво-виноград» та «Винограй» (номінації розміщені на сайті заходу).

Відвідувачі виставка-конференції зможуть провести дегустацію вина та віддати важливий експертний голос для визначення лідера 2019 року з виноробства.

Реєстрація обов’язкова на сайті: http://euroagrochem.com/ або за тел. контакт-центру UHBDP 0-800-500-184 (безкоштовно).

Питання щодо участі можливо задати зручним для Вас способом:

067 536 91 39 – Олена Кравець; 097 333 74 38 – Яна Науменко; 044 580 31 19; e-mail: infoindustria2015@ukr.net.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь