Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

Промисловість, торгівля та агропромислове виробництво – бюджетоформуючі галузі запорізької економіки

Дата: 30.05.2019 15:45
Кількість переглядів: 230

Понад чверті податкових надходжень до державного бюджету у Запорізькій області забезпечили промислові підприємства. За чотири місяці промвиробники регіону сплатили 749 мільйонів гривень податків і зборів (без показників великих платників податків, зареєстрованих у Запорізькому управлінні Офісу ВПП ДФС).

Як повідомив в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Валерій Манько, суб'єкти господарювання оптової та роздрібної торгівлі поповнили казну держави на 338 мільйонів гривень (13 відсотків від загальних надходжень).

На третьому місці – сільськогосподарські підприємства області, які спрямували до бюджету 278 мільйонів гривень (9,5 відсотка).

Внесок будівельних компаній регіону до держскарбниці – 141,3 мільйона гривень, що складає майже 5 відсотків від загальної суми.

Транспортні, поштові та кур'єрські підприємства сплатили з початку року більше 92 мільйонів гривень (3,2 відсотка).

Нагадаємо, всього у січні-квітні запорізькі платники податків направили до державного бюджету 2 мільярди 934 мільйони податків і зборів. Це на 801,5 мільйона або на 37,6 відсотка більше, ніж за чотири місяці минулого року.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області

ТЕМА: Наповнення бюджету

Спікер: Начальник ГУ ДФС


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь