Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

У Запоріжжі представники регіональних митниць вивчають проблематику класифікації товарів

Дата: 30.05.2019 15:45
Кількість переглядів: 251

У Запоріжжі розпочав роботу дводенний семінар на тему "Проблемні питання класифікації товарів", організований Департаментом адміністрування митних платежів та митно-тарифного регулювання ДФС України.

У заході беруть участь співробітники Державної фіскальної служби, керівники та посадові особи підрозділів митниць ДФС з усіх областей України.

Відкрив засідання начальник управління класифікації товарів Департаменту адміністрування митних платежів та митно-тарифного регулювання ДФС України Володимир Мокреньов. Він презентував матеріали останньої сесії гармонізованої системи опису та кодування товарів, яка відбулася за участю представників 89 країн і Митного та Економічного Союзу.

У програмі семінару фахівці митниць, які здійснюють митний контроль, розглянуть особливості класифікації різних товарів у зовнішньоекономічній діяльності, результати роботи митних органів у цій сфері, а також застосування єдиних підходів та шляхи підвищення ефективності діяльності за даними напрямами.

У рамках заходу для учасників будуть проведені тренінги та тематичний круглий стіл. Крім того, працівники митниць матимуть можливість обмінятися практичним досвідом..

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області

ТЕМА: Спрощення податкових і митних процедур

Спікер: Керівник підрозділу/фахівець митниці


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь