Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

Запорізькі підприємці спрямували до місцевих бюджетів 340 мільйонів гривень

Дата: 02.05.2019 16:34
Кількість переглядів: 250

Представники малого і середнього підприємництва з початку року сплатили до місцевих скарбниць Запорізької області 340 мільйонів гривень єдиного податку. Як повідомив в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Валерій Манько, надходження податку порівняно з аналогічним періодом минулого року зросли на 18 відсотків, додатково бюджети отримали 52,3 мільйона.

Із загальної суми 223,3 мільйона забезпечили підприємці-фізичні особи, збільшивши відрахування до минулорічного періоду на 44,5 мільйона або майже на 25 відсотків. Внесок суб’єктів підприємництва-юридичних осіб склав 45,6 мільйона, що на 5 мільйонів або на 12 відсотків більше, ніж торік. Від сільгоспвиробників надійов майже 71 мільйон, що більше сплаченої суми у січні-березні 2018 року на 2,8 мільйона або на 4 відсотки.

На сьогодні у Запорізькій області спрощену систему оподаткування обрали 58 тисяч суб'єктів господарювання, що на три тисячі більше, ніж у минулому році. Зокрема, у першій групі працюють 8028 підприємців, у другій – 23036, у третій – 16524 фізичні та 8378 юридичних осіб, у четвертій групі – 2066 СГД-представників аграрного сектору.

Частка єдиного податку знаходиться на другому місці у доходах скарбниць громад і з початку року складає майже 16 відсотків.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області

ТЕМА: Розвиток малого та середнього підприємництва

Спікер: Начальник ГУ ДФС


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь