Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

Валерій Манько: "Запорізькі платники збільшили відрахування ПДВ на 43,6 мільйона"

Дата: 02.05.2019 16:30
Кількість переглядів: 278

У першому кварталі поточного року платники Запорізького регіону забезпечили до державного бюджету 796,4 мільйона гривень податку на додану вартість. Про це повідомив в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Валерій Манько. Він зазначив, що порівняно з минулорічними показниками рівень сплати зріс на 43,6 мільйона.

Лише у березні запорізькі суб'єкти господарювання перерахували до державної казни 248 мільйонів гривень ПДВ, що на 8 відсотків перевищило надходження відповідного періоду 2018 року.

За перші три місяці найбільші суми податку на додану вартість спрямували платники, які зареєстровані в м. Запоріжжя – майже 471 мільйон, від СГД-юридичних і фізичних осіб м. Мелітополь, Мелітопольського та Веселівського районів надійшло більш ніж 60 мільйонів, м. Бердянськ, Бердянського та Приморського районів – 57 мільйонів, Вільнянського, Запорізького, Новомиколаївського районів – 51 мільйон, м. Токмак, Токмацького та Чернігівського районів – 35 мільйонів, Василівського та Михайлівського районів – 28,3 мільйона, а також м. Енергодар, Кам’янсько-Дніпровського та Великобілозерського районів – 25,4 мільйона.

Усього на території регіону здійснюють діяльність 9943 платника податку на додану вартість, що на 149 суб'єктів більше, ніж минулого року.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області

ТЕМА: Наповнення бюджету

Спікер: Начальник ГУ ДФС


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь