Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

Запорізькі комунальні підприємства поповнили місцеві бюджети на 113 мільйонів гривень

Дата: 11.04.2019 15:47
Кількість переглядів: 244

У січні-березні 2019 року підприємства комунальної форми власності сплатили до місцевих бюджетів 113 мільйонів гривень податку на прибуток. Як зазначив в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Валерій Манько, рівень сплати зріс на 69 мільйонів або на 157 відсотків порівняно з минулорічними показниками.

У березні суб'єкти господарювання регіону спрямували до скарбниць громад 75,5 мільйона, що на 47 мільйонів більше, ніж торік.

З початку року значні надходження забезпечили підприємства, які здійснюють господарську діяльність у м. Запоріжжя – 33,5 мільйона, від платників м. Бердянськ, Бердянського та Приморського районів надійшло 4,4 мільйона, м. Мелітополь, Мелітопольського та Веселівського районів – 4,2 мільйона, Вільнянського, Запорізького, Новомиколаївського районів – більш ніж 1,2 мільйона, Василівського та Михайлівського районів – 935 тисяч тощо.

Нагадуємо, податок на прибуток комунальних підприємств стовідсотково зараховується до місцевих бюджетів. Основна (базова) ставка податку складає 18 відсотків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь