Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

Співоча декларація: відомий запорізький пісняр задекларував доходи

Дата: 11.04.2019 15:46
Кількість переглядів: 263

Заслуженого артиста естрадного мистецтва Анатолія Сердюка добре знають у Запоріжжі. Починаючи з дев'яностих, співак та композитор присвячував нашому місту та області численні пісні, в його творчому доробку понад 160 композицій про героїчну історію нашого краю, про Хортицю, степ, козацтво, Гуляй-поле, патріотичні та ліричні пісні.

Але на пісенній творчості Анатолій Cердюк не зупиняється, нещодавно вийшла його книга "Щоби бути українцямиговорімо українською". В ній автор дає настанови щодо правильного вживання слів та наголосів, а також досліджує запорізькі топоніми.

Свою патріотичну громадянську позицію артист висловлює не лише у творчості, але і у відповідальному ставленні до сплати податків. В Олександрівській податковій інспекції Анатолій Сердюк – частий гість, податківці зустрічають його як доброго друга. Цього разу співак прийшов подати декларацію про майновий стан і доходи. Він зазначив, що сплачені податки ідуть на розвиток нашої держави, з них отримують заробітну платню вчителі, лікарі, військовослужбовці. Тож Анатолій Сердюк закликав запоріжців так само виконати свій громадянський обов'язок, задекларувати неоподатковані доходи та сплатити з них податок.

Нагадуємо, що термін подачі декларації про майновий стан і доходи для фізичних осіб спливає 2 травня.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь