Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

Новини

Дата: 04.04.2019 16:25
Кількість переглядів: 282

Безробіття – нелегкий час для кожної працездатної людини. Проте, більшість - не впадають у відчай, а сприймають його як нову сходинку у житті, мобілізують зусилля, активно починають шукати шляхи реалізації власних професійних знань, умінь, навичок.

В Гуляйпільськську  районну філію ЗОЦЗ звернулась мешканка Гуляйпілля – Василевська Олена Анатоліївна. Пропрацювавши три роки в ВАТ Запорізький Моторобудівний завод «Мотор Січ» інженером-конструктором, вирішила, що час брати своє майбутнє в свої руки. Спочатку дівчина звернулась в центр зайнятості, де мала змогу відвідати семінар «Як розпочати власний бізнес» та ряд інших семінарів, яки спрямовують на пошук роботи та мотивують до активної позиції щодо власного майбутнього. Будучи енергійною та цілеспрямованою вона відразу зацікавилась можливістю зайнятися підприємництвом. Пройшла тестування, отримала позитивний результат.  Проаналізувавши власні сили, кваліфікацію та освіту Олена прийшла до висновку, що вже готова працювати самостійно. Відтак, отримавши направлення на курси підприємницької діяльності  у сфері бізнесу в ДНЗ Одеський центр професійно-технічної освіти ДЦЗ поїхала на заняття.

Центр Олену щиро вразив високим рівнем знань, відношенням та гарними умовами. Зокрема викладач Шевченко Т.М. справила велике враження на дівчину  знаннями, які передала під час занять слухачам курсів. Це обдарований Спеціаліст з великої літери, яка не тільки досконало володіє предметом, а й вміє донести ці знання до слухачів. Під час курсів Олена опановувала основи бізнес-планування та написала власний бізнес-план на тему: «Виробництво та продаж кондитерських виробів».

 На сьогодні Олена Анатоліївна – починаючий підприємець, але в найближчому майбутньому вона планує не тільки стати успішним підприємцем, а й досягти рівня «кращий роботодавець району». «Гарних результатів можна досягнути лише при власному бажанні, активності, самоосвіті, а також вчасно отримавши потрібну інформацію від кваліфікованих спеціалістів», - стверджує Олена Анатоліївна.Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь