Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

Оголошення

Дата: 20.02.2019 16:53
Кількість переглядів: 293

Фото без описуЗМІНИ В ГРАФІКУ РОБОТИ ПОДАТКОВОЇ ІНСПЕКЦІЇ У ГУЛЯЙПІЛЬСЬКОМУ РАЙОНІ

Звертаємо увагу платників усіх форм власності та жителів Гуляйпільського району, відповідно до наказу ГУ ДФС у Запорізькій області від 12.07.2018 № 445, внесено зміни до графіку роботи податкової служби на території Гуляйпільського району.

Прийом громадян та платників району буде здійснюватися щовівторка та щоп’ятниці, за адресою: м.Гуляйполе, вул. Соборна, 107 (будівля Центру надання адміністративних послуг), відповідно до графіку роботи ЦНАПа.

Жителі району матимуть змогу отримати послуги щодо видачі ідентифікаційних номерів фізичним особам, видача довідки про доходи, реєстрація платників єдиного податку, надання витягу з реєстру платника єдиного податку, реєстрація книг обліку приватних підприємців, видача довідки про подану декларацію, видача довідки про сплачені податки, видача довідки про підтвердження статусу податкового резидента України, видача довідки про відсутність заборгованості, реєстрація касових апаратів та книг обліку розрахункових операцій (квитанцій), реєстрація ліцензій та ряд інших питань.

Зміни вступлять в силу починаючи із 26.02.2019 року.

Начальник

Фото без описуОріхівського управління ГУ ДФС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь