Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

У січні за індивідуальним податковим номером до фіскальної служби Запорізької області звернулось 1639 громадян

Дата: 06.02.2019 21:09
Кількість переглядів: 308

За перший місяць 2019 року фахівці фіскальної служби Запорізької області зареєстрували у Державному реєстрі фізичних осіб 1639 громадян, у тому числі, 52 іноземців.

Усього станом на початок лютого на обліку в органах ДФС перебувають понад 1,8 мільйона осіб, що на 9 тисяч більше, ніж торік.

Для того, аби отримати реєстраційний номер облікової картки, громадянину необхідно звернутися до фіскальної служби за місцем реєстрації. З переліком територіальних органів ДФС регіону можна ознайомитися за посиланням: http://zp.sfs.gov.ua/anonsi-ark/19567.html.

Іноземним громадянам для отримання адмінпослуги з реєстрації в Держреєстрі фізичних осіб слід надати паспорт, посвідку на постійне або тимчасове проживання в Україні та засвідчений в установленому законодавством порядку їхній переклад українською мовою (після пред’явлення повертається) і копію такого перекладу (крім осіб, які мають посвідки на постійне проживання або посвідки на тимчасове проживання в Україні).

Нагадаємо, реєстраційний номер облікової картки необхідний громадянам для влаштування на роботу, ведення бізнесу, відкриття рахунку в банку, здійснення фінансових операцій, при оформленні податкової знижки, спадщини, соціальних виплат та в інших випадках.

Крім того, він є обов'язковим для використання підприємствами, установами, організаціями всіх форм власності, включаючи установи Національного банку України, комерційні банки та інші фінансово-кредитні установи в разі виплати доходів, з яких утримуються податки та інші обов'язкові платежі, укладення цивільно-правових угод, предметом яких є об'єкти оподаткування та щодо яких виникають обов'язки сплати платежів.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій областіФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь