Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

Стажування на робочому місці – перспектива працевлаштування

Дата: 01.02.2019 17:01
Кількість переглядів: 262

Однією із перспективних і привабливих форм підвищення кваліфікації як для безробітних, так і для роботодавців, є стажування на робочому місці. Для роботодавця – це найкращий спосіб задовольнити потребу в робочій силі кваліфікованими кадрами, а для безробітного – можливість відновлення своїх трудових навичок, адаптування до нових умов та ефективного працевлаштування.

Якщо безробітний не має достатніх професійних навиків або досвіду, служба зайнятості організовує його стажування безпосередньо на підприємстві. За час такого стажування особа зі статусом безробітного вдосконалює свої професійні якості, адаптується на майбутньому місці праці до умов виконання робіт, до обладнання, технології та колективу.

Одним із роботодавців, що розпочинають тісно співпрацювати в даному напрямі з Гуляйпільською районною філією Запорізького обласного  центру зайнятості є ТОВ "ЗАПАГРОТЕХ".

При укомплектуванні вакансій за сприяння служби зайнятості роботодавці мають ряд переваг. За умови якнайшвидшого укомплектування вільного робочого місця роботодавець не втрачає кошти через простій. Тому роботодавці зацікавлені плідною співпрацею зі службою зайнятості, адже враховані їхні інтереси при формуванні трудового колективу.Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь