Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

В Запорізькій області викрито 120 злочинів у сфері економіки

Дата: 21.01.2019 16:11
Кількість переглядів: 288

У минулому році співробітники податкової міліції Запорізької області виявили 120 злочинів в економічній сфері, майже половина з яких належить до категорії тяжких. За фактами ухилення від сплати податків і зборів в особливо великих розмірах розпочато 43 кримінальні провадження.

За результатами розслідування до суду передано 30 матеріалів, 25 з яких – із обвинувальним актом, 5 – для звільнення від відповідальності, у тому числі за трьома фактами повного відшкодування завданих державі збитків. За закінченими провадженнями державі повернено 14,2 мільйона гривень.

Також у 2018 році оперативники ДФС регіону ліквідували діяльність двох "конвертаційних центрів" міжрегіонального характеру із загальним обсягом проконвертованих коштів близько 310 мільйонів та оціненими сумами збитків у 51 мільйон. Після відпрацювання контрагентів ділків та фіктивних суб'єктів господарювання до бюджету стягнуто 27,2 мільйона.

У митній сфері викрито п'ять злочинів. Загальна сума вилучених предметів правопорушень, сплати штрафів, додаткових митних платежів склала 77,3 мільйона.

У рамках операції "Акциз-2018" працівники податкової міліції припинили діяльність семи "підпільних цехів" з виробництва алкогольного фальсифікату, тютюнових виробів, неякісних паливно-мастильних матеріалів та лікарських засобів.

Із незаконного обігу вилучено підакцизних товарів на загальну вартість 46 мільйонів, відповідно до судових рішень конфісковано продукції на суму 4,9 мільйона.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій областіФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь