Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

Олексій Мужев: "Митні платежі на Запоріжжі склали майже 8,5 мільярда гривень"

Дата: 15.01.2019 21:09
Кількість переглядів: 273

Запорізькі суб'єкти господарювання за 2018 рік сплатили 8 мільярдів 479 мільйонів гривень митних платежів, що на 2 мільярди 450 мільйонів або майже на 41 відсоток більше, ніж за 2017 рік. Рівень планових надходжень перевищено на 18 відсотків. Про це повідомив начальник Запорізької митниці ДФС Олексій Мужев.

Тільки у грудні минулого року до державного бюджету перераховано 765,6 мільйона.

81,4 відсотка митних платежів припадає на надходження, що стягуються при ввезенні на митну територію України товарів для виробництва у промислових галузях, суб'єкти невиробничих галузей забезпечують 18,6 відсотка.

Основним джерелом наповнення бюджету у 2018 році стали операції з розмитнення машин, устаткування та транспорту – 35 відсотків від загальної суми митних платежів, паливно-енергетичних товарів – 30 відсотків, металів та виробів з них – 11 відсотків, продовольчої та продукції сільського господарства – 7 відсотків, мінеральних продуктів та товарів хімічної промисловості – по 6 відсотків.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій областіФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь