Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

Валерій Манько: "Місцеві бюджети Запорізької області отримали вісім мільярдів гривень"

Дата: 15.01.2019 21:08
Кількість переглядів: 278

Запорізькі платники податків у 2018 році спрямували до місцевих бюджетів своїх територій 8 мільярдів 192 мільйони гривень (не враховуючи показники великих платників, які перебувають на обліку у Запорізькому управлінні Офісу ВПП ДФС).

Коментуючи надходження, в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Валерій Манько підкреслив, що у порівнянні з 2017 роком доходи скарбниць регіону зросли на 1 мільярд 65 мільйонів або на 15 відсотків.

Більшу частину бюджетів сформував податок на доходи фізичних осіб – за минулий рік надійшло понад 5 мільярдів ПДФО, що на 863 мільйони або на 21 відсоток перевищує дані попереднього року.

Підприємці, які використовують спрощену систему оподаткування, сплатили 1,2 мільярда гривень єдиного податку. Внесок представників малого і середнього бізнесу перевищив показник 2017 року на 190 мільйонів або на 18,5 відсотка.

Землекористувачі регіону поповнили бюджети на 1,1 мільярда, що на 20 мільйонів більше, ніж у 2017 році. Зокрема, від юридичних осіб надійшло 866,4 мільйона гривень, від фізичних осіб – 223,2 мільйона плати за землю.

Від продажу підакцизних товарів бюджети отримали 182 мільйони гривень акцизного податку, за використання природних ресурсів – 188 мільйонів гривень рентної плати, за забруднення навколишнього середовища підприємства перерахували майже 161 мільйон гривень екологічного податку.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій областіФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь