Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

ДФС інформує

Дата: 17.12.2018 16:47
Кількість переглядів: 251

 

Підприємства запорізького регіону сплатили 290 мільйонів гривень екологічного податку

 

Підприємства Запорізької області за 11 місяців поточного року поповнили екофонди бюджетів на 290,4 мільйона гривень (без врахування даних великих підприємств, зареєстрованих у Запорізькому управлінні Офісу ВПП ДФС).

Як повідомив в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Валерій Манько, у порівнянні з відповідним періодом 2017 року надходження до зведеного бюджету збільшились на 7,5 мільйона.

З початку року найбільші суми сплатили підприємства м. Енергодар – 242 мільйони, Вільнянського, Запорізького та Новомиколаївського районів – 20 мільйонів, а також м. Запоріжжя – 15,7 мільйона.

Відповідно до бюджетного розподілу до державної скарбниці було перераховано 130,7 мільйона, до спеціальних фондів місцевих бюджетів – майже 160 мільйонів.

Нагадаємо, екологічний податок зараховується до спеціальних фондів державного і місцевих бюджетів, кошти від нього у подальшому направляються на реалізацію екологічних програм територій тощо.

У Запорізькому регіоні зареєстровано 2613 платників, які під час своєї діяльності забруднюють навколишнє середовище.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області

 

У Запоріжжі військовослужбовці територіальної оборони урочисто склали Військову присягу на вірність українському народові

 

Сьогодні у Запоріжжі відбулася церемонія складання присяги військовослужбовцями бригади територіальної оборони Запорізької області.

В урочистостях взяли участь близькі та родичі бійців, керівництво обласної та міської влади, Головного управління ДФС у Запорізькій області, запорізького військового комісаріату, представники державних органів регіону, духовенство.

Військові зі зброєю в руках присягнули на вірність українському народу, захищати суверенітет, територіальну цілісність і недоторканність України, сумлінно і чесно виконувати військовий обов'язок.

У подальшому бригада резервістів відправиться на десятиденні збори для ретельної військової підготовки.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій областіФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь