Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

Cемінар з гендерних питань

Дата: 05.12.2018 15:29
Кількість переглядів: 307

05 грудня 2018 року в Гуляпільській райнній  філії Запорізького обласного центру зайнятості пройшов семінар з гендерних питань. У заході взяло участь 20 безробітних. Його мета - ознайомити учасників семінару з поняттями про рівність особистості, незалежно від статті, віку чи  професії, спростувати наявні гендерні стереотипи які склались в сучасному суспільстві.  

Заради досягнення гендерної рівності необхідно змінювати свої погляди, своє  стереотипне мислення, бути готовим до радикальних змін свідомості. Це надасть можливість спрямувати найкращий творчий потенціал чоловіка і жінки та успішно адаптуватись до нових професійних умов. 

На семінарі були присутні  переважно жінки, тому велику увагу приділили питанню толерантного  гендерного спілкування. Учасники заходу аналізували та обговорювали правила ділового спілкування.

Семінари з гендерної тематики сприяють формуванню навичок ефективної взаємодії між людьми різної статі, що є запорукою успіху в пошуку роботи та пристосування до нового професійного середовища.

Проведення таких заходів центром зайнятості говорить про те, що ми не стоїмо осторонь даного питання та здійснюємо цілеспрямовані дії у формуванні гендерної культури населення шляхом інформаційно-просвітницької діяльності.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь