Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

Прийом громадян на території Воздвижівської ОТГ

Дата: 06.09.2018 16:10
Кількість переглядів: 348

06 вересня 2018 директором Гуляйпільської районної філії Троян Н.А. було здійснено прийом громадян  на території  Воздвижівської ОТГ.  З головою Водвіживської  ОТГ Тютюнником В.В. було обговорено питання подальшої співпраці, надано інформацію про послуги служби зайнятості та обговорено питання сприяння самозайнятості громадян на території громади. Було здійснено прийом громадян, які звертались з різноманітних питань стосовно працевлаштування та  реєстрації в центрі зайнятості..

 

Під час зустрічі  з директором Воздвижівької ЗОШ Стасик Оксаною Анатолієвною було затверджено план спільних заходів щодо профорієнтаційної роботи зі школярами та проведено анкетування  учнів 8-9 класів за допомогою тестів по виявленню професійної спрямованості.  Учасники зустрічі почерпнули для себе чимало корисної інформації, більшість з них виявили бажання завітати безпосередньо до районного центру зайнятості. Підводячи підсумки, варто зазначити важливість профорієнтаційної роботи. Інколи підлітки можуть недостатньо уявляти діяльність, з якою хочуть пов’язати своє життя. І тому саме батьки, психологи, профконсультанти, вчителі повинні спрямувати дітей у потрібне русло, дати їм якомога більше інформації, знань для того, щоб вибір професії був зроблений самими дітьми, бо вони мають право на власний пошук.

Наталя Троян  також відвідала  ринкоутворююче підприємство району ПАТ «Агронива», де під час зустрічі з керівником  Новохатьком М.М.  розповіла  про послуги служби зайнятості, наголосила на можливості професійного навчання на замовлення роботодавця  в Центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, що визвало справжню зацікавленість роботодавця з питання укомплектування кадрів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь