Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

ДО УВАГИ ПЛАТНИКІВ ЗЕМЕЛЬНОГО ПОДАТКУ ТА ОРЕНДНОЇ ПЛАТИ

Дата: 23.08.2018 11:04
Кількість переглядів: 577

Оріхівське управління Головного управління Державної фіскальної служби у Запорізькій області нагадує, що 29.08.2018 року закінчується граничний термін сплати земельного податку та орендної плати фізичними особами за 2018 рік.

Податок сплачується через установи банків відповідно податкових повідомлень-рішень, які було розіслано громадянам через відділення Укрпошти за місцем проживання, та передано для вручення громадянам до органів місцевого самоврядування на місцях.

Прохання до громадян до зазначеного строку сплатити належні суми податку до бюджету. В разі несплати, несвоєчасної сплати належних сум податкових зобовязань нараховуються штрафні санкції та пеня за кожний день прострочення платежу.

В разі неотримання з якихось причин платіжних повідомлень та інших питань щодо плати за землю звертатись до районної податкової служби за адресою: м. Гуляйполе, вул. Спартаківська, 9, каб. № 7., або до місцевих органів самоврядування за місцем проживання.

Телефон для довідок: 4-13- 23. 4-14-44

 

ДО УВАГИ ПЛАТНИКІВ ПОДАТКУ НА НЕРУХОМЕ МАЙНО ВІДМІННЕ ВІД ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ

 

         Граничний термін сплати податку на нерухоме майно - 29.08.2017 року. Громадяни, які отримали платіжні повідомлення на сплату даного виду податку, повинні сплатити його відповідно зазначеного строку.

 

Оріхівське управління ГУ ДФС у Запорізькій області


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь