Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

«Запобігання нелегальній трудовій міграції, торгівлі людьми, експлуатації дитячої праці».

Дата: 23.08.2018 10:19
Кількість переглядів: 537

Питання запобігання нелегальній трудовій міграції стало гострою та актуальною проблемою для України. У Гуляйпільській районній філії Запорізького обласного центру зайнятості 22 серпня 2018 року був проведений семінар «Запобігання нелегальній трудовій міграції, торгівлі людьми, експлуатації дитячої праці». Основні питання, які розглядались зустрічі: «Що таке торгівля людьми?», «Як ми можемо допомогти у боротьбі із торгівлею людьми», «Державна служба зайнятості – надійний помічник у пошуку легальної зайнятості».

До участі у семінарі був запрошений представник ГПО "Егіда Запоріжжя» - заступник голови, психолог Наталія Заїкіна. Присутнім було надано багато корисної інформації щодо працевлаштування за кордоном, оформлення виїзних документів. Безробітні приймали активну участь у діалозі. Захід пройшов жваво. На всі поставлені запитання отримано вичерпні відповіді.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь