Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

«Легалізація зайнятості: проблеми та шляхи вирішення»

Дата: 09.08.2018 14:58
Кількість переглядів: 309

З метою об’єднання зусиль усіх суб’єктів, які формують та реалізують соціально-економічну та державну політику зайнятості у Гуляйпільському районі, сторін соціального діалогу, засобів масової інформації щодо детінізації доходів та трудових відносин у сфері зайнятості населення та відновлення балансу трудових відносин 07 серпня  2018 року у Гуляйпільськой райдержадміністрації відбулося засідання колегії, одним із питань якої було «Легалізація зайнятості: проблеми та шляхи вирішення».

Директор Гуляйпільської районної філії Наталя Троян розпочала свій виступ з ознайомлення присутніх із ситуацією на ринку праці Гуляйпільського району. Звернула особливу увагу роботодавців щодо прогнозування потреби в кадрах на перспективу. Тільки такий підхід дозволяє об’єктивно визначати напрями та обсяги підготовки кваліфікованих робітників, оперативно і вчасно задовольняти потреби підприємств, відкриває шляхи для нашої плідної співпраці.

Далі Наталя Троян ознайомила усіх присутніх з такими новими методами роботи служби зайнятості як послуги з рекрутингу, відеорезюме та відеовакансії, зазничила що такі методи роботи все більше набирають популярності та прискорюють, як пошук роботи так і укомплектування вакансій.

Також, акцентувала увагу присутніх на обов’язку роботодавців щодо інформування служби зайнятості про потребу та попит в робочій силі.

 

Директор                                                                                                      Н.Троян



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь