Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

Ярмарок вакансій РВК

Дата: 18.07.2018 14:44
Кількість переглядів: 367

18.07.2018 року в Гуляйпільській районній філії Запорізького обласного центру зайнятості відбувся ярмарок вакансій для Гуляйпільського райвійськкомату, на якій були запрошені особи, які зацікавились контрактною службою. Під час заходу особам було надано інформацію щодо проходження військової службу за контрактом. Були обговорені такі теми: основні вимоги під час відбору військовослужбовця; терміни військової служби за контрактом; особливості контрактної військової служби для жінок; п’ять кроків до контрактника; пільги для військовослужбовців-контрактників, а саме: грошове забезпечення, отримання житла за рахунок держави та інші привілеї.

Крім того було надано інформацію про послуги служби зайнятості щодо військовослужбовців, було надано роз’яснення тенденцій сучасного ринку праці, методи та шляхи пошуку роботи, умови отримання допомоги по безробіттю.

Бесіда пройшла продуктивно, емоційно: безробітні активно обговорювали питання отримання земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства, питання можливості скористуватись курортно-санаторним лікуванням, стан ринку праці на Гуляйпільщині, можливість працевлаштування за контрактом на військовій службі, особливості впливу перебування в зоні бойових дій та адаптацію бійців в мирному середовищі, ділились своїми проблемами.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь