Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

Юліана Козаченко: "Понад дев'ять тисяч запорізьких платників скористалися послугами центрів видачі електронних ключів"

Дата: 04.06.2018 13:17
Кількість переглядів: 362

Фото без опису01.06.2018

Фіскальна служба за п'ять місяців поточного року видала запорізьким платникам майже 27 тисяч ключів електронного цифрового підпису. Усього з початку року послугами центрів видачі ЕЦП скористалися 9,2 тисячі юридичних та фізичних осіб.

Як повідомила в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Юліана Козаченко, у травні фахівці пунктів реєстрації надали послуги понад 1,1 тисячі відвідувачам, їм видано майже 3,2 тисячі електронних ключів.

Керівник фіскальної служби регіону підкреслила, що електронний цифровий підпис, отриманий у відділеннях Акредитованого центру сертифікації ключів ДФС, може застосовуватись для звітування та листування з контролюючими органами, користування численними державними електронними сервісами тощо.

У Запорізькій області представники бізнесу, громадськість та держслужбовці мають можливість безкоштовно та швидко отримати посилені сертифікати ЕЦП за наступними адресами: м. Запоріжжя, вул. Паркова, буд. 4а, 1-й пов., тел.: (061) 219-06-27, м. Бердянськ, просп. Праці, буд. 20, каб. 219, тел.: (06153) 38663, м. Мелітополь, вул. Героїв України, буд. 31, каб. 103, тел.: (0619) 422920.

Сайт Акредитованого центру сертифікації ключів інформаційно-довідкового департаменту ДФС: http://acskidd.gov.ua.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь