Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

З Днем Захисника України!

Дата: 01.10.2023 08:26
Кількість переглядів: 56

Фото без опису

З 2014 року День захисника Вітчизни був перейменований на День захисників та захисниць України, а його датою було встановлене 14 жовтня. Свято відзначали одночасно із православною урочистістю Покрова Пресвятої Богородиці, оскільки українські козаки дуже поважали Покрову. Таким чином, День захисника України відповідав народним традиціям.

З 2023 року День захисника України перенесли на 1 жовтня через реформу церковного календаря. Церква перейшла на новоюліанський календар і відзначала Покрову на 13 днів раніше. Разом із нею перенеслася і дата Дня захисників.

У День захисника України 2023 року варто привітати знайомих та близьких військових, волонтерів, медиків, бійців Тероборони, ветеранів та всіх, хто має відношення до захисту Батьківщини. Ми зібрали найкращі привітання та картинки, якими можна порадувати близьких.

Мужність, честь, сила та відвага - лише найкращі з найкращих склали присягу врядах Збройних сил України. Ви готові стати на захист своєї батьківщини, не втрачаючи жодної хвилини. Дякую і зі святом вас!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь