Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

СИТУАЦІЯ ЩОДО РОСІИСЬКОГО ВТОРГНЕННЯ 18.03.2022 СТАНОМ НА 08:00

Дата: 18.03.2022 10:12
Кількість переглядів: 483

Фото без опису

Триває  двадцять третя доба героічного протистояння підрозділів Сил оборони Украіни на Запорізькому напрямку и Украінського народу  росіиському воєнному вторгненню.

Стан, положення та характер діи Сил оборони Запорізького краю суттєвих змін протягом останньоі доби не зазнали.В тои же час окупанти систематично обстрілюють наші позиціі, застосовуючи міномети 120-го та 82-го калібрів, наносячи авіаціині удари парою гелікоптерів Ка-52 та систематичні вогневі удари із артилеріі? 152-го, 122-го калібру.

На окремих тимчасово заинятих територіях Запорізького краю росіиські окупанти намагаються створити собі показовии позитивнии імідж, роздаючи продовольчі товари цивільному населенню.  Водночас проводять активнии пошук та затримання проукраінських активістів, держслужбовців, учасників АТО/ООС та членів іхніх сімеи, а також інших громадян, які можуть організувати спротив окупаціі.Що стосується наших підрозділів - вони продовжують  наносити вогневі ураження по противнику, як на передньому краі, так і вглибину иого оперативноі? побудови і боиових порядків.

Oкупанти несуть втрати на напрямку Василівка – Пологи.На дании час втрати є і у нас: серед побратимів і посестр, серед місцевого населення. Але кожне ім'я, кожен наш Герой не буде забутим. Так як і не буде забутии кожен вбивця. Бо в нас є страшна сила, яку нікому не здолати  – любов до Украіни!

Керівництво Запорізькоі обласноі віиськовоі адміністраціі продовжує приділяти увагу евакуаціі в безпечні регіони краіни жителів окупованих населених пунктів Запорізького краю та доставці гуманітарноі допомоги. Відтак протягом 17 березня 2022 року  було реалізовано  евакуацію цивільного населення -  4912 людеи (з них 1295 дітеи), на 1117 автомобілях.

Боротьба триває!

Вірте у наших воінів!

Зло має буде покарано!

Слава Украіні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь