Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

Фахівці Держпродспоживслужби Гуляйпільського району провели семінар з представниками закладів дошкільної освіти

Дата: 10.04.2021 16:47
Кількість переглядів: 1627

Фото без описуНаприкінці березня спеціалісти Гуляйпільського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області провели навчальний семінар з керівниками та медичними працівниками закладів дошкільної освіти Гуляйпільської, Воздвижівської та Малинівської територіальних громад  на тему: «Дотримання Санітарного регламенту для дошкільних навчальних закладів – запорука безпечного середовища для розвитку та зміцнення здоров’я дітей».

Фахівці  відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства виділили деякі ключові моменти Санітарного регламенту для дошкільних навчальних закладів,  зокрема, питання, які стосуються організації харчування та медичного обслуговування дітей, використання дезінфекційних та миючих засобів, роботи з постачальниками харчових продуктів, а також акцентували увагу присутніх на необхідності дотримання протиепідемічних заходів в період карантину, у зв’язку поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19), відповідно до постанови Головного державного санітарного лікаря України №55 від 18.09.2020.

Враховуючи постійні зміни в законодавстві, зокрема питання щодо організації харчування дітей, семінар пройшов у вигляді діалогу. Деякі питання залишилися відкритими, чи такими, що потребують  подальшого вивчення та втілення в роботу закладів. Це необхідність звернути увагу на роботу постачальників харчових продуктів до дитячих садочків та запровадження системи НАССР.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь