Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєктів регуляторних актів  

Дата: 14.05.2020 14:26
Кількість переглядів: 305

Керуючись  ст 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», Воздвижівська сільська рада повідомляє про оприлюднення проєктів  регуляторних актів: «Про встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку на 2021 рік»; «Про встановлення ставок та пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2021 рік»; «Про встановлення ставок єдиного податку на 2021 рік».

Статтями 10, 12 Податкового кодексу України законодавчо закріплено право органів місцевого самоврядування встановлювати місцеві податки та збори в межах своїх повноважень.

Зазначеними регуляторними актами пропонується встановити ставки та пільги зі сплати місцевих податків відповідно до потреб бюджету та фінансової спроможності платників податків. 

Запрошуємо Вас до співпраці щодо внесення зауважень та пропозицій до вказаних проєктів регуляторних актів та аналізів регуляторного впливу до них.

Зауваження та пропозиції до проєктів регуляторних актів необхідно надсилати в письмовій та/або в електронній формі до загального відділу Воздвижівської сільської ради  за адресою: Запорізька обл, Гуляйпільський район, с. Верхня Терса, вул. Центральна, б. 78 або с. Воздвижівка, вул. Центральна, 34, тел. +38(06145) 96-5-31, e-mail: vozdvrada@ukr.net. 

Строк, протягом  якого  від  фізичних  та юридичних осіб,  їх об'єднань приймаються  зауваження  та  пропозиції,  встановлюється один місяць з дня  оприлюднення  проєктів регуляторних актів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь